Полезно

Обадете ни се: 0879 244 266

Полезно

Освен на тази страница, интересно четиво можете да откриете и в блога ни juel.bg

 

Водоустойчивост на часовниците 

 

Цветът на 2020 година е…

 

Подходящ парфюм за Абитуриентският бал

 

Най-търсените парфюми за Свети Валентин

 

За парфюмите

Нека споделим малко полезна информация за парфюмите. Едно от нещата, които ни интересуват при покупка на парфюм е неговата трайност. Най-силните и дълготрайни аромати са чистите парфюми “Le Parfum”. При тях концентрацията на ароматни масла е около 15-30% и трайността им е над 12 часа. След това по трайност се нарежда “Eau de Perfume”. Тук концентрацията е около 8-15%, издържат  между 6-7 и 12 часа. “Eau de Toilette”издържа малко по-малко от парфюмната вода. Средно между 4 до 7-8 часа. В тоалетните води концентрацията на ароматни масла е около 3 до 8%.  “Eau de Cologne” е с най-високо съдържание на алкохол и най-ниско съдържание на ароматни масла, под 3%. Трайността е до 4 часа. 

Как да познаем дали са оригинални или “ментета”?  Първото впечатление прави още опаковката. Целофанът трябва да е гладък, добре прилепнал по кутията чист, да няма прах или лепило вътре. Да не е набръчкан(намачкан). След отваряне оглеждаме флакона. Качеството на материала трябва да е добро. Да няма грапаво стъкло, не напаснати ръбове. Капачката трябва да приляга плътно. Надписите да са ясни. Кода на флакона трябва да съвпада с кода на картонената/пластмасова кутия. Парфюмната течност следва да е бистра и ясна. Не бива да има плуващи частици , утайки.  Ако пръснем много отблизо парфюм върху дреха остава мазно петно, заради ароматните масла, които са използвани в направата му. Трайността на аромата не е фактор. Според концентрацията на парфюма тя може да варира. 

Продуктите без опаковка. Това са парфюми, идентични с тестерите. Съдържанието на парфюма, течността е 1:1 с парфюма в луксозната опаковка на производителя. Разликата идва от това, че те се предлагат в транспортна кутия и някои модели са без капачка. Това води до по-ниска себестойност и са предпочитан избор за лично ползване. Получавате същият качествен, оригинален продукт, но на по-ниска цена, заради опаковката.  

Избор на парфюм за есента и зимата

С настъпването на хладното време започваме да мислим за обновяване на гардероба. Вадим топлите дрехи, а тънките летни прибираме с носталгия. Не само гардероба има нужда от обновяване обаче. Има аромати, които са по-подходящи за топло време и такива, които се развиват и ухаят по-добре при по-ниски температури. 

Photo by Autumn Mott Rodeheaver on Unsplash


Днес ще се постараем да Ви улесним в избора на нов есенен / зимен парфюм като направим списък на ароматите и изтъкнем техните достойнства. 
Зимните аромати могат да бъдат различни видове. Някои ни напомнят на топлите летни дни, други подсилват аромата на зимата. Парфюмите, подходящи за хладните сезони обикновено са по-силни, топли и определено секси. Често преобладават пикантни, ориенталски нотки, дървесина и кехлибар. 


Първото ни предложение е  Elizabeth Arden 5th Avenue Royale  EdP  ! За парти кралиците, за любителките на нощният живот! Почувствайте се желана и секси!

Един не толкова нов аромат, но предпочитан избор на много дами: Versace Crystal Noir EDT ! Цветен, ориенталски аромат с нотки кехлибар. Той ще стопли душата Ви и ще предизвика сетивата Ви.

Още едно предложение от Versace: Versace pour Femme Oud Oriental EDP  Ориенталски, дървесен, топъл аромат. Чувствен, остър аромат с пикантен привкус.

 

 

  • 0879 244 266
  • 100% Оригинални Продукти
  • Безплатна Доставка*
  • Проверка на Пратката